Anotace: ...drobečku nejmilovanějšímu, dušičce mojí...a opovaž se...ty víš co...
Emoční, silná... smutná a bolavá... každý strůjce svého štěstí... aj zdraví :´o( Kam poděla se všecka síla? :´o(
27.02.2009 23:34:00 | NikitaNikaT.
Simísku, máš krásné srdíčko a přeji Ti hodně lásky a štěstíčka ... a snad i osůbka, které je tato báseň, najde sílu a půjde dál jiným směrem ...
27.02.2009 15:16:00 | toužím.jít.dál
Přítel je světlem v tmách a Ty jsi ta, jež rozněcuje svíce :o) Je krásné, když jej rozdáváš spolu s nadějí ve svých básních. Kéž štěstí, které přeješ druhým, vyhledá i Tebe a už Tě neopouští. Děkuji, že jsem směl poznat Tvé světlo - Tvé krásné, hřejivé a sluníčkové přátelství.
23.02.2009 22:43:00 | Akrij8