Anotace: třeba osud napálil nás
Pravdiva sluvka a take moudra, mam moc rada veci ze zivota .
26.05.2009 19:50:00 | carodejka
Je stále třeba číst, čerpat informace, učit se... život nás naučí... a chyby taktéž. Aj protiklady se prý přitahují, věci, co zdají se být ztracené, aj těch můžeme nakonec dosáhnout... snáze.
27.02.2009 23:46:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?