Díka za komentář u mne z 10.1.2009 17:49 ... prostě jsem se dřív nepodíval, až dnes. Ale nějak to už všechno je tak dávno, že se napamatuju, že jsme se dřív potkávali.
Kyvadlo - rád bych napsal lepší dojmy, ale teď jen takto: není špatní myšlenka, ale v zpracování to podle mne poněkud drhne a je to nezáživně podáné ...
17.04.2009 20:39:00 | Hary_nš