Hm,pěkně si pod fousy pobrukuji a široce srdcem objevuji tu úžasně otevřenou oblohu vodopádu slov.Krásně mne konejší tvá ústa pohádkové palety...děkuji ti,milá vílo s povidílkama a uvolněnou dírkou pro romantickou naději...žít pro lásku a dobré lidi,toď pocta největší skromného života.Ilona :-)
01.10.2009 03:25:00 | poetická ilona
ejhle romantika jako ze špatné reklamy na voňavku, což je samozdřejmě pochvala...líbí!
24.02.2009 20:24:00 | kikis