Anotace: máme být se vším spokojeni a když změnu tak jakou ? ...
Su spokojená s tím, co nelze nijak jináš už ovlivnit, su nespokoje s tím, co mohu sama, nebo někdo změnit...
01.03.2009 13:00:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?