Anotace: ani na starý kolena neni přece dobrý umírat sám , smrtku může vidět každej jinak , ale strach z ní bude vždy stejnej ....
Viděla jsem příběh, kde člověk se smrti nebál, smířil se s ní... hodně o tem ví lidé, co velmi trpí... jejich přání je smrt... maj ukrutné bolesti, jsou nemocní, smrtelně nemocní...
01.03.2009 13:02:00 | NikitaNikaT.