Chmmm,tak trochu depresivní..k zamyšlení je věta:s léty by víno mělo zrát...líbí moc...
04.03.2009 11:01:00 | Barpob
Báseň je působivá, líbí se mi zpracování... víš, někdy je to tak, jindy onak... horší, když člověk, muž chce upřímnost, které se mu nedostává... jj, syčet a plivat jed, jako had... to ona umí... žena jedna.
01.03.2009 14:12:00 | NikitaNikaT.