zahrádka
Anotace: jen tak pro radost............
Jsem zahradník!
a hledám zahrádku,
chci v Tobě zasít
krásnou pohádku.
Kdo vlastně seš?
a kde ses tu vzala?
v mém srdci jsi kikísku,
lásku zanechala,
seš kuchařkou básní!?
seš květ,či lék?
seš herečkou jara!
a Tvé ostří,
bruslí po tenkém ledě.
Seš snílek!
co stále se smějě,
seš hvězdou co spadla z nebe!
a své srdíčko,
máš pro nás rozprostřené.
Seš paletou!
plná barev,
a štětcem maluješ,
básně po obloze,
básně pro radost!
a také o životě.
Přečteno 517x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Elza511, Házté, Hloupá Květinka, Mounkey, NikitaNikaT., carodejka, WAYWARD, danaska, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)