Dohoní nás

Dohoní nás

Anotace: ... ale ne všechny...

Vstáváme do mrazivého rána.
Venku zas napad čerstvý sníh.
V parku si kráká černá vrána.
Studený vítr oknem zimu dých.

Město má chřipku, ampliony nahluchlé,
protivné pískání slyším na plicích.
Červené nosy, oči rýmou napuchlé,
papírové kapesníky se válí v ulicích.

Chřipka prý přejde, jako státní krize,
slyšeli jste to všichni virem stižení.
Pan Klaus to na nás sype z televize
a odlétá do Alp, hory hlásily další sněžení.
Autor nejsembásník, 24.02.2009
Přečteno 340x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., floreciente, enigman, Kars, labuť, strašidýlko-střapatý, maranika, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Básenka ze života a řekla bych... že v jistém smyslu k pláči.... že pane prezidente?

01.03.2009 19:24:00 | NikitaNikaT.

líbí

Patřím k těm, co mají ten virus, tak trochu je to o mně, a tak díky.

24.02.2009 14:16:00 | Kars

líbí

vraj ma očkovanie ochráni. Neviem, ale dám vedieť, keď prejde vlna..

24.02.2009 08:45:00 | maranika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel