Slepé rostliny
Spousta květin bez kořenů,
prochází se po světě.
Kráčí rovnou do plamenů,
toužíc po odvetě.
Není ruky, co by je zalila.
Samorosty pomalu kvetou.
Jejich touha pomsty je zabila.
Pojmy života se jim pletou.
Vina valí se na rodinu těchto květů.
Bojí se a vadnou.
Že nedali jim výchovnou větu.
Teď i oni po vodě prahnou.
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Vickki Vectory, Rbb, takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)