Když dočteš..
Anotace: .. můžeš číst znova
Mám podnikatelský záměr
já megaloman jsem známý
koukaam na Měsíc z web kamer
mám nápad - skládat origami
na Luně nefouká vítr
zazdít se tam není zdravý
bude z papíru cylindr
´hop-skip-jump to the Moon´ dravý
Colosseum Selenitům
bodne, o tom není pochyb
Fra Mauro v Mare Cognitum
je kráter pro plebs i pro VIP
papírové monstrum roste
stavím jej sám tuze lehce
měsíční tíž je tu prostě
minimální (i v mý lebce)
záhy budou Moon Games Open
vyhlížím ven z čestný lóže
váhám, jsa posměšky zkropen
- slzit? To snad ne, protože..
Přečteno 291x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, sophia92, Lota, enigman, Simísek, Kett, spare, LucQa, kikis, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)