Protože maj těžkou nohu a myslí si, že se nikdy nic stát nemůže... ale nikdo nejsme dokonalí. Aj věci, které délám storkát, po stoprvýkrát se nemusí podařit.
11.03.2009 13:19:00 | NikitaNikaT.
Protože si naivně myslí, že jsou mistři světa a ve chvíli, kdy si uvědomí, že ne, už bývá často pozdě...
24.02.2009 15:57:00 | labuť