Tak daleko,lásko...
Anotace: Nevím přesně,kam to zařadit...Je to zrýmovaná úvaha s komentáři,sloužíc spíš jako výflus pocitů a splínů...Ale taková kategorie tu není a protože valná většina textu je jakýž takýž způsobem zrýmovaná,zařadila jsem to mezi básně..
Zase (pomalu začínám nenávidět tohle slovo..dokazuje mi,že nejsem schopná s tím něco udělat...nebo že mám strach něco dělat?) usínám sama..sama ne..jen bez tebe..ale jinak jsem vlastně obklopená:
plyšovými přáteli
v pohodlné posteli.
Na ty nesmím zapomenout...
Myšlenkami,co mě drtí,
dotěrnější než-li smetí.
A na ty zas nejde zapomenout...
Naplněnou touhou,
jen v tu chvíli pouhou.
Ale co je to bez tebe?
Nefalešným chtíčem
ovlivněným kýčem,
na kterém vlastně nezáleží...
Osamělou peřinou-studenou
noční touhou kradenou.
To bys neřek,viď?že mi zrovna tohle chybí...
Postupujícím chladem
odhozená ladem-
to ty bys mě tak nenechal..
Vlastní naivitou-bláznovstvím
za sedmerým královstvím.
Tak daleko,lásko..
A já cítím chlad,
(možná prázdno)
a svírá mě hlad.
Po tvém krásném těle,které by mě unášelo-
od těch všedních starostí,
od večírků bez hostí.
Chci zas cítit zajetí
ve tvém pevném objetí.
Vždyť to není zas tak moc..Jenom trocha dotyku..
Chvějíc se při pohlazení
dole slabé zamrazení.
A tvé horké rty cítit zas klouzat po mém těle:
stále níž a níž
(kde po prudkém výbuchu)
opadne ta tíž.
A chybíš mi..Stále víc..Snad je to jen chtíč?Touha?Láska?Nepřemýšlím nad tím...Raději?
Jediné,co mě teď zajímá,
(snad dá se říct i dojímá)
jsi ty.
Zhasínám,
usínám..
Hlavou mi běží hříšná myšlenka:
proč jsi tak daleko a zároveň pořád blíž?
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Štířice, Veronikass, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)