MOHU?
Anotace: ...jednoduché veršování.
***
Jazyk mi prořízl duši
andílek svěsil mé staré prsy
do tváře vrhl temnotu záře
zavěsil roky kalendáře
obraťme list tohoto snáře
jen zůstal života trs...dobře
slisuji hrozen vymačkám šťávu
konečně vím,že jsem byl v právu
nemyslet na věci v růžovém hávu
ostatním nikdy nelhat na hlavu
čistotu moku přes filtry saju
tím vínem připíjím vám...mohu?
***
Přečteno 372x
Tipy 54
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Oťas, jita.1965, střelkyně1, raďo, Manon.H, hezule, Alasea, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)