Anotace: byl jeden takovej pocit a jeden kluk kterej ho měl a rozhodl se ho sepsat.
k anotaci: a já hádám, že ten kluk je někde v hloubi tebe...líbí se mi, má to něco v sobě.(asi básnické charisma, nebo jak to nazvat..)
21.03.2009 14:10:00 | kikis
Zatím nej co jsem tu od tebe četl...chtíč je přirozená lidská vlastnost, možná nejpřirozenější :-) A řekl bych že zdaleka nejsi sám..to víš!
Ta první sloka je supr rozjezd, fakt.
24.02.2009 17:35:00 | Chancer