JAZZ**
Chtěla bych kapku jazzu
v zakouřený kavárně.
Pak bychom mohli
pomalu tančit…
/bez podpatků/
Líbivý tóny saxofonu
se lehce rozplynou
v celým mým těle,
a ty mi řekneš že už je pátek.
/tančíme dál*/
Sklenice vína,
a růže ve vlasech.
Náš poslední tanec,
než půjdeme spát.
/každej sám/
Přečteno 354x
Tipy 32
Poslední tipující: malá slečna, monys, Házté, WhiteSkull, kakaoo, jedam, Vlk v rouše, JR, Radek.oslov.Šafárik, Kubino 2, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)