Anotace: okamžik
Člověk má tendence hledat a čekat na znamení. Častokrát ho úplně omotají.
26.02.2009 09:49:00 | Dota Slunská
Ach ta vteřinka zbloudila...
...ten momentík, okmžik...
...chvilka nezbedná...
...hned je pryč...
vteřina změní náhle vše,
celý život, celý svět.
24.02.2009 20:50:00 | NikitaNikaT.