Kočička a kocour
Anotace: Doufám že se to bude líbit.
Kocour leží, pochrupuje,
kočička ho pošťuchuje,
kocourek si nechce hrát,
tomu se chce jenom spát.
Kočička si hraje ráda,
proto hledá kamaráda
a kocourek nevrlý,
pořád zatím jenom spí.
Kocourek se náhle zvedá,
kočička se ale nedá,
skočí na něj zezadu,
pozvedne mu náladu.
Kocourek už si chce hrát,
už se mu teď nechce spát.
Přečteno 429x
Tipy 13
Poslední tipující: BERYL.K, Agniezka, BARBYE, jedam, zzlatý, Veracub, kutílek, Kubino 2, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (5)