toulka myslí
Anotace: ... snad potěší Tvé srdce
Jsa oddán Tvému dotyku
Myšlenkou hřeším znovu
Marně bráním se pocitu
Chtění být zase spolu
Tomu lze bránit se těžce
Před očima obraz kmitá
Skoro ani věřit se nechce
Ze jenom jiný smí tam
Obranu tedy zruším
Úplně poddám se snům
Vždyť na nic ji suším
Přenechám vládu snům
Tak zachovám si vzpomínku
Co jas slunce má
Na Tvou lásky jeskyňku
Snad též vzpomíná...
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)