Má bolest je tvým osudem..

Má bolest je tvým osudem..

Anotace: .....

Má bolest je tvým osudem,
má hořkost je tvým cílem.
Mé srdce držíš v bolestech,
mou duši tiše pálíš.

Zjevuješ se mi v plamenech,
bez jakékoli příčiny.
Nesnaž se mi namluvit,
že jsi úplně bez viny.

Má bolest je tvým osudem,
má hořkost je tvým cílem.
Mé srdce držíš v bolestech,
mou duši tiše pálíš.

Tmavá bolestná noc,
mé slzy obličej halí.
Žádné nebude svítání,
už vlci pro mě vyjí.

Má bolest je tvým osudem,
má hořkost je tvým cílem.
Mé srdce držíš v bolestech,
mou duši tiše pálíš.

Už žádné tiché svítání,
jen navždy věčné snění.
Poslední slzy oči halí,
kapky rosy její tělo pálí.

Má bolest je tvým osudem,
má hořkost je tvým cílem.
Mé srdce držíš v bolestech,
mou duši tiše pálíš...
Autor Aurora., 24.02.2009
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dej to někomu zhudebnit. Sloka + refrén. Ale je to hezký...

25.02.2009 18:50:00 | Alasea

líbí

pátá.. symfonie

24.02.2009 22:26:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel