LÉKÁRNA
Anotace: patnáct let stará krátká básnička
Mám sny unavený
alergii na zklamání
a těšení postonává
tak na to mi dejte lék
Ještě abych nezapomněl
kapky na nevděk
vitamíny na sebelítost
něco na nudu ze života
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, Kubino 2, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)