Děvčátko v tramvaji
Anotace: o děvčátku v tramvaji
Co asi stalo se děvčátku v tramvaji?
Co znamená slza na víčka okraji?
Co za duše trosky, rozvaliny
skrývá kapka slané kapaliny?
V úkrytu sedačky polstrované,
nohama na zemi nedosáhne.
Dívá se z okna, nic však nevidí.
Daleko od všeho, daleko od lidí.
Kam asi dospěje
dívenka z tramvaje?
Komentáře (3)
Komentujících (3)