Já,můj druh a mé děti
Krása má se v nebi skýtá,
umím být zlá i ostražitá.
Můj druh není pouhý sen,
nikdy na Zemi nebyl pokořen.
Mé děti hrůzu jen budí,
ti jež jen zahlédnou v neštěstí se brodí.
Milostivá umím být,
avšak nesmí toho nikdo zneužít.
Mů druh mi práci ulehčuje,
o osudech vašich rozhoduje.
Na Zemi byl a bude,
pokud tedy nějaká Země zbude.
Mé děti zloba,zášt a nenávist jsou,
sdílíme domácnost společnou,
než svá křídla roztáhnou.
Můj druh samotná Válka je,
a se mnou rád pracuje.
Mě Smrt se říká,
při té myšlence plno lidí na srdci píchá.
Když to však vyslovím já sama,
kdekomu právě zvoní hrana.
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)