Odpovědi
Anotace: Někdy je před námi tolik otázek, že přestáváme věřit v rozřešení, to hlavní však je nevzdávat se. Život je neustálé hledání...
Sbírka:
Kniha života
Pohledem pod ledem poznání
hledáme ukryté odpovědi,
slunce se k západu uklání
a tolik hvězd, jen mlčí, hledí...
Tak jako naše myšlenky
ztrácí se v dálkách nekonečna,
hvězdy jsou vzdálené mezníky
cesta k nim dlouhá dráha mléčná.
Otázek modravé oceány,
odpověď je křehká orchidej,
život dá světlo, stíny i rány,
v srdci vždy víru si uchovej.
Jen ten ,který hledá najde štěstí,
jen ten, který věří uspěje,
v jediné kapičce po dešti
se může skrývat naděje.
Přečteno 448x
Tipy 15
Poslední tipující: maranika, tooc, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Ariella13, Jana M., floreciente, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Simísek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)