Anotace: "K" - jednou mě z ní vážně trefí .. 15 hodin denně mele pantem bez přestávky !
:) ...zapeklitá situace..jak to vyřešit a přitom nehřešit? :) ...co zkusit umlčet ji třeba jídlem? :D
25.02.2009 14:15:00 | Jiparo
:-) ... Kačko ... no když je to zatím u básně tak dobrý ... no ale ke skutku se prosím nepřibližuj, nebo to aspoň narafič, aby to vypadalo jako nehoda ... no a při nejhorším se za Tebou občas na Pankráci zastavím ... :-)
25.02.2009 00:18:00 | vapiti