Tys blázínek :-) ale děkuji za komentík... někdy posbíráme všechny naše dílka eště s Pálosem a předložíme to Škody. Třeba se z toho složí a my konečně přestanem mít místo hodin češtiny hodiny náboženství!!!
26.02.2009 10:17:00 | Jamesow
Ano, idIlka, protože idilka s tvrdím i bi pokazila atmosféru této měkoučké básně.
25.02.2009 20:25:00 | Allainila