Po nocích
Anotace: Nemám ráda anotace.
Záblesky neonů do klína pálí
cejch noci spiklenců, ach Bohémo!
Poslední cigáro, než sny se zdají,
poslední pivo, než bude zavřeno.
Ve víně pravda, pod obraz opitá,
s zrcadlem rozbitým vlastními střepy,
smějí se básníku, co slzy počítá..
Poslední valčík! Houslisto slepý.
Přečteno 363x
Tipy 21
Poslední tipující: Isobel, ziriant, padající do neznáma, kikis, Kapka, Holis, jedam, Manon.H, V.N.Losinský, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)