Koukám
Anotace: Nemám ráda, když se den vleče a nic se neděje.
Koukám a nic nevidím,
koukám a při tom přemýšlím.
Koukám a hledám svůj směr,
koukám zda-li naleznu jej.
Koukám po obzoru širokém,
koukám i v lese hlubohém.
Koukám a pořád nic nevidím,
koukám, asi se zatratím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)