Keď priateľ pre Teba mŕtvy je
Keď sklame,
človek,
ktorý prv klamným pohľadom oklame,
kamarát, kamarátka,
čas prejde,
prichádza zistenie, že je to len hrátka,
je smutné takto sa popáliť,
ale rana sa zahojí,
a môže človek opäť mimo tieňa, na slnku šťastia sa opáliť,
zhasnú tmavé spomienky,
radostne srdce opäť zajása,
nezostanú v osobnosti trhlinky.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)