nádhera... a společně pro lásku žít... líbí se mi, jak si hraješ se slovíčky =)
10.04.2009 12:45:00 | Juliete
...Je to moc krásná báseň , ale někdy mě chytnou pochyby , jestli ...pro lásku žít , je právě v tom okmžiku , to nejlepší ořechové?
Ale myslím si , že bez lásky nejde nic , tak i ten život je bez ní prázdný Jirka
03.03.2009 09:46:00 | kavec