A refrén....
Jsi stínem co někde spí
jsi vteřinou možná poslední
jsi tečkou z konce dopisu
co nezná svou adresu
A refrén krásně zní
a refren krásně zní
Možná dozní
né,není poslední
a zvon se rozezní
jsi stínem co se utápí
a krasa když se otupí
pozná lásku podle hlasů
se vteřinou času
A refren...
Jsi stinem
co jen si bdí
dřív než se rozední
věčnou krasu
pošle na cizí adresu
a refren..
jsi stín co je poslední
A refren ...
Přečteno 918x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, labuť, Kubino 2, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)