BLÍZKO K VŠEDNOSTI
Jak můra co tu létá
po slabě osvětlené místnosti
rozezná ty něžnosti
je z lasek opilá
království za koně
koně za kralovství
myslí jen na ně
chvílí bez radosti
krásné znamení
anděle probudí
z hnízda ptáci odletí
jen mura co tu létá
nahle k zemi pádá
blízko k všednosti
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, vapiti, Dota Slunská, takova, Lilly Lightová, labuť, floreciente, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)