Nevidím růži...
Nevidím růži v tvém těle,
nevidím,co vidět chtěl,
jen zkousnuté slovíčko celé,
na půlky dvou mletých těl.
Neslyším teplo v tvém hlase,
neroztál včerejší led,
ubylo něhy nám v pase,
neslyším růst včelí med.
Necítím písně ty z nebe,
víš co,tak přestaňme hned,
hladit se navzájem sebe,
když cizí nám ruce už sved.
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, NikitaNikaT., fab four, Kubino 2, Tacca, Doradan
Komentáře (2)
Komentujících (2)