Třinácté znamení
Třinácté znamení ztracené
Existenci jehož tušíš
Zdá se býti srdce zlomené
Jež zpomaleně buší
Síla bojovati proti zlu
Znenáhla ho opustí
Vzdává raději svou hru
Než jak led se rozpustí
Ani měsíce matný svit
Jež mnohá tajemství viděl
Nepomůže lépe žít
Když žár citu kamsi zmizel
Zažehni proto znovu svíci
Co v koutku srdce dlí
Jen ona může jemu říci
A předat života poselství
Třinácté znamení ztracené
Objeví se snad
Když srdce doteď zmatené
Zažene svůj chlad
Přečteno 371x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Lilly Lightová, Verena, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kubino 2, Tacca, hanele m., Aurora., strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)