Unavená (poznávání rozkoše)
Unavená sedím u hrnku zelenýho čaje.
Mrká na mě červeným tulipánem.
Ztuhlá šíje bolí.
Hlava je prázdná.
Jen tiše pozoruji horký dech zelenýho čaje.
Opatrně ho piji
a on se rozlévá blahosklonně mnou.
Teď jsem tu já a hrnek zelenýho čaje.
Pomalu se ochutnáváme a je nám fajn.
Dýchám ho a on zase mě.
Dotýkám se hrnku rty
hrnku který mi ze sebe dává pít
laskáme se navzájem.
Jsem tu já a hrnek zelenýho čaje
a je nám báječně.
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: toužím.jít.dál, děda cestovatel, Kapka, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)