Krabice
Anotace: Hodina nezdařilého šplhu..
Na začátku lidství , skutečného lidství,
Zavřel jsi mě do papírové krabice
Z Tvých snídaňových radovánek
Ze zbylých kousků si mám prý vytvořit sít‘,
Zachytit se a šplhat po ní.
Jenže než jsem stačila vymyslet strategii,
Shnily!
O to víc uvažuji nad tím ,
Co bylo na vrcholu .
Ty jsi tam nebyl , to vím jistě,
Ty nelezeš po horách,
Nýbrž po pahorcích.
A já ,
Jdu hledat granát,
Z Naší války slov,
Abych i já snad mohla
Rozstřelit obsah
Tvé barikády.
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, JR, shakespeares, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)