Ty a já
Svítila jsi mi na cestu.
Byla jsi to ty.
Ó vzpomínko, jak jsi živá.
Tak živá, až mě mrazí po zádech.
Ale žiješ, stále žiješ.
Jen já byl hlupák, který tě pohřbil.
Tuhá a tvrdá země vonící hnilobou.
Tam ležíš.
Ty a já.
Už nic.
Nikdy
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Joyo, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)