To je velice zvláštní básen.Obdivuji jak jsi dokázal do těch několika slov vložit nezměrné množství myšlenek, obrazů a zároven asociací, jež Tvá básen ve mně vyvolává.
19.04.2009 12:33:00 | Indigo
Přeji Ti sladkou ... ale ne zmiji :) ... sladký den, sladký sen, je to vjem, ale ať je sladký jen ...
27.02.2009 15:03:00 | toužím.jít.dál
Moc hezky jsi basen napsal , bohuzel i to se nekdy stava, zena i laska ma velmi mnoho podob.
26.02.2009 22:11:00 | carodejka
A pak si dá i ona víno medový
myslí si že se to nikdo nedoví.
(Ani ti broučci v lese)
25.02.2009 23:17:00 | Květka Š.