Něžně, hladce, tiše
Utichla bouře mého oceánu
Valící svoje přílivy přes břehy mojí duše
Nezkrotnou silou tryskajíc z mé hlubiny
A zase klidní hladinu, něžně, hladce, tiše
Už klesám ke dnu svého oceánu
Zčeřené dno přemlouvám zase k čistotě
Mapuji jeho hory, jeho roviny
A zase vyzývám je k pokoře a k prostotě
Neznám už jméno svého oceánu
Změnil svou barvu, vůni, chuť i proud
A vlny jinak se teď čeří do pěny
A zase hledám, kam se ztratil ten můj bloud
Teď pouštím loď na pouť po oceánu
Kde po bouři už zmizel její a můj strach
A do svých plachet chytám ozvěny
Ve své duši loď houpu na vlnách
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)