Z kostela a okolo
Hostie padá
vetché rty starce polkly
naprázdno amen
---
Na kliku sněží
za dveřmi Boží slovo
odmyká srdce
---
Kostelní zvony
probouzí neznabohy
po hříšné noci
---
Cinkání mincí
za šustění bankovek
Panbu vám zaplať
---
Hrobové ticho
jen pokřtěné děťátko
řve jak o život
Přečteno 341x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Kubino 2, maena, Lota, Jana M., Dota Slunská, labuť, vapiti, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)