Nevděčná chátra
Prvenství jsem dávno vzdala
Tvou vášeň, modlu objímala
Fyzice tě odevzdala
Růže s láskou přijímala
Trpělivosti své děkovala
Tvým hlasem plakala
Chorobně žárlivá nyní mlčím
Už nebojuji - není s kým
Došla slova tak neprosím
probuzena ze sna sním
vzpomínám a trpím
Házím si klacky pod nohy
pálí mě pomluv hořící stohy
Ty řešíš své divné úlohy
Bez ocenení mé opory
přehráváš mi horory
nepovedená story
("?")
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, enigman, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)