mejlem
Anotace: tento e-mail nemá žádný předmět
.
dnes v noci jsem se vzbudil
když slza do hrocha ukápla mi
chtěl jsem ti říct, že ...
(mejlem)
ale odepsala bys, že ...
a v příloze poslala traverzu
o kterou praštím se do kebule
s přáním brzkého rozsvícení
jsou čtyři ráno
já nemám rozum
ani teď
.
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Marfuša, Lenni, HarryHH, maena, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)