Trampota.
Jsou chvíle zšeřelé, kdy člověk je lenivý,
nic už ho nebaví a svět je šedivý,
člověk má starosti, div k zemi neklesá,
jediný recept mám, sám vyjdu do lesa.
Že boty zašpiní mi bláto a z cesty prach,
že nohy budou bolet, z toho já nemám strach.
V lese mech a suchá tráva kročeje mé tlumí,
s pokorou tu člověk žasne, co příroda umí.
Příroda se vystrojila, ptáček zpívá tu,
datel s čepičkou červenou, hříbky jsou v sametu.
V trávě se vám tady sešli, samí velcí kluci,
to je ale překvapení, zdraví jsou jak buci.
Snáz se v háji zapomene na každou trampotu,
do kroku si k tomu broukám, zas mám dobrou notu.
Čas se tu zastavil, slunce se k zemi kloní,
člověk si odpočinul, život mu zase voní.
Přečteno 397x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Lucie Teru, 5thelement, WAYWARD, labuť, Jiparo, 6thSun, kakaoo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)