miluj, je to normální
Miluj mě,
miluj a laskej lehce,
miluj mě,
miluj, když žádná nechce,
miluj mě,
miluj a celá se odevzdej,
miluj mě,
miluj a života užívej,
miluj mě,
miluj rána a svítání,
miluj mě,
miluj rozkošné poznání,
miluj mě,
miluj, je to normální.
Miluj se!
Komentáře (0)