Z létání..
Z létání znaven
ať křídla si oddechnou
plánuju přistání
na kouli přede mnou
vyplivnout kosmický
prach, skřípá pod zuby
nalézt si k relaxu
ten svůj dům holubí
měla to být tady
ta třetí planeta
vždycky tak modrá
teď v černi jak zakletá
nevěřícně zírám
bojim se hnout k ní blíž
kdos na ni nakreslil
lebku a z kostí kříž
sprejem ji začernil
celá je od smůly
z nebes až do pekel..
začne zas od nuly
přistál jsem na hrádku
uprostřed rumovišť
to ne prach z kosmu leč
pozemská je to tříšť
otáčím kolečka
časostroj pípne jen
dokud se nestrefím
budu jak Spájdrmen
skákat tam po špičkách
z věží na skájskrejpry..
tak už dost, blázínku
odkuds přišel - se skryj
Přečteno 425x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Hesiona-Essylt, Isobel, enigman, Simísek, sophia92, LucQa, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)