Žila jsem s tebou ...už nežiji...
Anotace: ...Prosím komentíky...
Přišels tak náhle
Odešels a nastále
Srdce mně zabolí
A láska zabíjí
Žils tak neštastný,
Přišels tak smutný,
Zůstals tak šťastný,
Odešels tak zraněný.
Tisíckrát jsem se ptala
co jsem ti udělala.
Tisíckrát jsem slýchávala,
"Nic to jen já."
Byls tak šťastný
Teď už nejsi.
Zapomněls na radost
A mé srdce dávno mrtvo jest.
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: lucajda89, sondulacek, v.hercik, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)