Chceme-li být ledem... a někteří lidé to umí hravě, pak jím budeme, chceme-li to ale jen ... tak z trucu, to se jen tak nepovede, za rohem se rozpláčem.
01.03.2009 17:26:00 | NikitaNikaT.
Myslím že zamrzáme a roztáváme v takřka pravidelném cyklu :-)
26.02.2009 17:34:00 | Chancer
nikdo není led, a jsi-li si v něčem sama sobě cizí, tak to změň, chceš-li.
nikdo není led, ani když si připadáme někdy hluší, slepí, studení a zničení, vždycky je někdo kdo nás vidí, zářící, hravé, milé a žádoucí :)
...vždycky nás někdo nebo něco zachrání...
26.02.2009 16:09:00 | blue