Hop nebo
Anotace: co? Trochu jsem si pohrála.
T* Ty cesty zábrany
tam a sem a zas ...
tady jsem a teď
tudy musím zpátky.
R* Rozhrnout záclony
rozevřít okna
rozběhnout se pryč
rozbitými vrátky.
O* Odvážit se značně
odejít teď hned
odmávnout ten kýč
obejmout krásu snáz.
P* Pít z oblaků lačně
pár chvilek slunce
popadnout volnost
!* polapit rychle čas.
Přečteno 459x
Tipy 69
Poslední tipující: malý lachtánek, kroužek, Holis, Dota Slunská, Kubino 2, s.e.n, bez nápadu na přezdívku..., Caracol, zlomeny srdce, jita.1965, ...
Komentáře (26)
Komentujících (26)