Odyssea
Zachytil se bílé vlny,
která ho vedla kdoví kam,
ale lepší naděje v dáli,
než jistota - tady.
Prchal sám před sebou
a já nevěřím, že se vrátil,
protože všechen ten konec
je jak z laciné telenovely.
Myslím, že se schoval,
protože byl sám svým trójským koněm...
A muži přemoudří litují svých činů...
A koneckonců ženy taky...
Přečteno 312x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, Mbonita, Jana M., kikis, Markéta Hl., Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)