Anotace: proti srsti lží
čet sem si tuhle básničku víckrát, čtyřikrát, pětkrát šestkrát... nechám si ji jako dnešní poslední, tu, která mi bude šeptat pár slov, co jsem si za pamatoval do vlasů, nechám ji ať doprovodí sny.. sfouknu svíčku a v tom jemnym kouři se bude vlnit pokojem...
krásná, děkuju.
11.10.2005 20:39:00 | kulishak
Netradiční sdělení. Nevím, zda zcela chápu,ale poslední dobou nechápu více věcí. Asi se mi to ale líbí - pocit z toho nějakej prostě mám.
10.10.2005 11:22:00 | nadinka1